dilluns, 1 de novembre del 2010

SOCIALITZACIÓ . Funcionament

SOCIALITZACIÓ DE LLIBRES
FUNCIONAMENT
Amb els següents punts explicarem com funciona la socialització de llibres.
-          Els mestres trien els llibres de text, tenint en compte que han de tenir una durada d’utilització de quatre anys, i es comprometen a mantenir-los durant aquest període.
-          L’AMPA s’encarrega de la gestió de compra dels llibres socialitzat i no socialitzats (llibres d’exercicis).
-          La Comissió Mixta passarà a totes les famílies un llistat dels llibres i la quota d’utilització que hauran de pagar pels llibres socialitzats, que serà un percentatge del preu real, sotmès a revisió anual.
-          Els pares i mares tenen l’obligació de comprar els llibres socialitzats a l’AMPA, però podran decidir la compra dels llibres no socialitzats.
-          L’AMPA comprarà el folre i les etiquetes per identificar els llibres socialitzats, els quals no portaran el nom del nen sinó el seu número de classe i el grup al que pertany.
-          La Comissió Mixta folrarà els llibres socialitzats de 1r i 2n. A partir de 3r els llibres socialitzats seran folrats per l’alumnat amb l’ajuda dels/les mestres.
-          Durant el curs, tothom ens esforçarem per mantenir els llibres socialitzats en optimes condicions. Hi haurà sancions si els llibres no queden en bon estat.
-          El professorat portarà un control de l’estat dels llibres, les incidències les passaran a la comissió de seguiment mitjançant el delegat de classe.
-          Al finalitzar el curs els llibres socialitzats no sortiran de l’escola, i romandran pel proper curs.
La Comissió de Seguiment revisarà els llibres socialitzats que serviran per tres anys mes. En principi, nomes s’hauran de canviar els folres i els adhesius. En cas de grans desperfectes, l’AMPA comprarà llibres nous

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada